Mantis IOTA-ERGO-PIXO

De nieuwe Mantis biedt zes belangrijke voordelen:

1. Uniek groot optisch stereobeeld van hoge kwaliteit

Bekijk de fijnste details in een groot optisch stereobeeld met hoge resolutie en hoog contrast. Of u uw onderwerp nu bekijkt in de oculairloze viewer of op een aparte monitor, Mantis levert de superieure beeldkwaliteit die u nodig hebt om uw inspectietaken nauwkeurig en snel uit te voeren.


2. Ergonomisch ontwerp voor gebruikerscomfort en productiviteit

De ergonomisch ontworpen Mantis maakt ontspannen, stressvrij kijken en manipuleren van uw component of monster mogelijk, waardoor de houding verbetert en rug- en nekbelasting wordt verminderd. Bovendien vermindert het oculairloze ontwerp de oogactiviteit en dus de belasting van de ogen. ‘No touch’ bekijken betekent dat de systemen door meerdere collega's kunnen worden bediend zonder het risico van kruisbesmetting.

.
3. 5 verschillende manieren om je onderwerp te belichten

Met 5 afzonderlijke verlichtingsmethoden kunt u de verlichting van uw onderwerp superieur regelen voor een optimale inspectie van een groot aantal verschillende materialen. Controleer en elimineer schaduwen uit uw beeld.


4. Geschikt voor een groot aantal toepassingen

De lange werkafstand en het uitstekende dieptezicht maken de Mantis perfect voor diverse toepassingen, zoals elektronica, productie van medische apparatuur, precisietechniek, biowetenschappen en nog veel meer.


5. Mantis PIXO – Digitale beeldvorming voor samenwerking, traceerbaarheid en training

PIXO combineert optische en digitale technologieën en biedt een perfecte synergie tussen de optische stereoweergave en een hoge resolutie camera. Gedetailleerde beelden vastleggen, bekijken en delen voor traceerbaarheid, samenwerking en training. Voeg tekst, vormen, pijlen of digitale overlays toe. Vergelijk live beelden met doelen, maten of vooraf ingestelde richtlijnen.


6. Veelzijdigheid

Wat u ook moet vergroten of bewerken, Mantis is dé stereomicroscoop om te gebruiken. Manipuleer uw onderwerp gemakkelijk met de lange werkafstand, nauwkeurige 3D weergave en snelle verandering van vergroting. Een keuze uit 3 modellen zorgt ervoor dat u de functionaliteit krijgt die u nodig heeft om uw taken uit te voeren, met maximale nauwkeurigheid, efficiëntie en comfort.Mantis PIXO
Mantis PIXO
Mantis ERGO
Mantis ERGO
Mantis IOTA
Mantis IOTA