Mantis 3rd Generation
Mantis 3rd Generation           Mantis 3rd Generation           Mantis 3rd Generation

VEELZIJDIGHEID

Met een vergrotingsbereik van 3x tot 15x, superieure beeldkwaliteit en lange werkafstand is Mantis het perfecte stereo-inspectiegereedschap voor een breed scala aan toepassingen..

Kies tussen Mantis PIXO, ERGO of IOTA, samen met een reeks statieven en verlichtingsopties om het perfecte inspectiesysteem voor jou te ontwerpen!
Mantis 3rd Generation

SNELLERE CONTROLE

Dankzij het unieke grote beeld kunnen operators elk detail van hun onderwerp zien, waardoor ze monsters snel kunnen beoordelen en de efficiëntie en doorvoer verhogen.

Mantis PIXO en ERGO worden geleverd met een drievoudige objectiefwisselaar, waardoor het veranderen van vergroting snel en eenvoudig is.
Mantis 3rd Generation

GROTERE NAUWKEURIGHEID

Met 5 verlichtingsopties heb je maximale controle over de schaduwen voor een perfect zicht op je monster, zodat fouten eenvoudig geïdentificeerd kunnen worden en bewerkingen eenvoudig zijn.
Mantis 3rd Generation

VERHOOGD COMFORT


De ingebouwde ergonomie van de Mantis zorgt voor een comfortabelere werkhouding, maximaal oogcomfort en een betere oog-handcoördinatie, zodat operators langer kunnen werken.
Mantis 3rd Generation

NIEUWE DIGITALE MOGELIJKHEDEN


Mantis PIXO wordt geleverd met een geïntegreerde 5MP digitale camera waarmee beelden van hoge kwaliteit kunnen worden vastgelegd, bekeken en gedeeld. Daarnaast kunnen gebruikers met de ViCapture software overlays gebruiken of annotaties toevoegen voor rapportage en traceerbaarheid.
Mantis 3rd Generation